Aprašymas

Safety Pin Hoop auskarai Punk auskarai Kremzlės Ausies rankogaliai Sąvaržėlė Auksinė dovana moterims ar vyrams

Produkto pavadinimas: Sterling Silver Unisex Punk Rock Style Safety Pin Stud Auskarai Dekoratyvinis sąvaržėlė Plaukų sąvaržėlė Auskarai

Stilius: populiarus

Medžiaga: 925 svarų sterlingų

Lytis: vyrai o moterys

Spalva: auksas.sidabras

Dydis: 10 * 49.4mm / 10.9 * 50.2mm

Svoris: 2.32g

AZZLING SAUGOS KAIŠČIO DIZAINAS: Madingas, linksmas, edgy. Mūsų apsauginiai kaiščių auskarai suteikia edgy atmosferą ir suteikia oomph jūsų aprangai.

PUIKIAI TINKA BET KOKIEMS PLAUKAMS IR ŠUKUOSENOMS: Dėl unikalaus dizaino jis yra universalus auskaras, atitinkantis bet kokią plaukų spalvą, kirpimus ir stilių. Ilgas, trumpas, tiesus, garbanotas arba banguotas.

SVERIA MAŽAI ARBA NIEKO: Jums patiks šie itin lengvi apsauginio kaiščio kremzlės auskarai. Jie yra labai patogūs ir lengvai dėvimi. Jis tiesiog slysta pro auskaro angą ir užsisega kaip tikras apsauginis kaištis.

SAFE & HYPOALLERGENIC: Mūsų produktai yra sidabro spalvos ir nepavers jūsų odos žalia ir nesukels jokių alerginių reakcijų, kaip tai daro kiti produktai. Tai nedirgins jūsų odos.

UNIVERSALUS AKSESUARAS- Patobulinkite mėgstamus drabužius ir madingus aksesuarus. Nedarykite šio saldaus sagės smeigtuko ant palaidinių, megztinių, šalikų, kepurių ir kt. Suasmeninkite naudodami mėgstamus pagrindinius mygtukus, kad jie būtų dar patrauklesni vizualiai.

Unikalios dovanos moterims: papuošalai yra puiki dovana Motinos dienai, jubiliejui, vestuvėms, gimtadieniui, šventėms, kojinių iškamšoms, Kalėdoms, Valentino dienai, išleistuvių dovanai seseriai, motinai, mamai, močiutei, dukrai, žmonai, draugei, tetai, mamai, mamytei, močiutei, moteriai, paauglei, BFF, geriausiam draugui ar pasilepinimui.

Papildoma Informacija

weight

2.32g

Fine or Fashion

Fashion

Material

Metal, 925 sterling silver

Package

2 pcs

Size

as picture

Origin

Mainland China

Item Type

Earrings

paper clip gold

Safety Pin Punk Earring

cartilage ear cuff

safety pin hoop earrings

Earring Type

Drop Earrings

Gender

Unisex

Shape\pattern

Tools

Metals Type

None

Color

Gold, silver

Style

TRENDY

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5