Aprašymas

Šis animacinio filmo dizaino automobilių statymo kortelės numerio ženklas idealiai tinka visiems, ieškantiems nešiojamo ir patikimo būdo apsaugoti savo stovėjimo vietą. Nesijaudinkite dėl savo valstybinio numerio ženklo lenkimo ar deformacijos - šis produktas pagamintas iš patvarių, kokybiškų medžiagų, užtikrinančių saugų ir ilgalaikį prigludimą. Lengvai perjunkite numerius iš vienos transporto priemonės į kitą ir niekada nesijaudinkite, kad prarasite savo vietą!

Specifikacijos:

Pavadinimas: Car Parking Card Number Plate

Dydis: apie 17,5 * 13 * 5,5 cm |6,88 * 5,11 * 2,16 colio

Medžiaga: ABS medžiaga

Spalva: pilka/rožinė

Pakuočių sąrašas:

1 x Automobilio automobilių statymo kortelės valstybinis numeris

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Saugus vairavimas】Sukurtas ergonomišku žiūrėjimo kampu, animacinio telefono laikiklis neleidžia mobiliojo telefono ekranui atspindėti šviesos, o žiūrint į navigaciją nežiūri žemyn, todėl vairuoti saugiau. Automobilio stovėjimo kortelės valstybinis numeris yra kompaktiškas ir nešiojamas.

2.【Patvari medžiaga】Kokybiška ABS medžiaga, kuri yra atspari alyvai, atspari dilimui, paprasta valyti ir patvari, naudojama prietaisų skydelio telefono laikikliui gaminti.

3.【Paprastas montavimas】Jo montavimas yra labai paprastas, tiesiog įdėkite prietaisų skydelio mobiliojo telefono laikiklį į prietaisų skydelį, tada priklijuokite mobiliojo telefono laikiklį ir numerį.

4.【Visuotinai naudojamas】Šis automobilinio telefono stovo laikiklis idealiai tinka įvairioms transporto priemonėms, įskaitant visureigius, taksi, visureigius, sportinius automobilius ir kt. Visi telefonų modeliai gali būti naudojami su telefono automobiliniu laikikliu.

5.【Išskirtinė dovana】Šis automobilinis telefono laikiklis puikiai tinka visiems automobilių savininkams.Tai puiki dovanos idėja šeimai ir draugams, galite ją panaudoti norėdami išreikšti savo meilę ir rūpestį.

Papildoma Informacija

Model Name

Car Parking Card Number

Item Type

Stickers

Item Diameter

0.00inch

Item Height

5.5cm

Sticker Placement

Roof

Item Width

13cm

Item Length

17.5cm

Material Type

Abs

Origin

Mainland China

Type

Other 3D Sticker

Type Of Sticker

Other

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5