Aprašymas

skirta "iPhone 13 Pro" pagrindinei plokštei su "Face ID", "NO ID" paskyra originaliai atrakinta pagrindinė plokštė 256 GB 128 GB "IOS" naujinimas 5G 4G LTE plokštė

Pirkimo pastabos:

Prieš pirkdami skirkite kelias minutes perskaityti, paimkite produktą pagal numatytuosius nustatymus, kad sutiktumėte su šia sutartimi:

1 . Prekė kiekviena 100% gerai išbandyta ir supakuota gerai prieš išsiunčiant.

2. Elementas be ID account.u gali nustatyti naują ID paskyrą po įdiegimo.

3. Normaliai , mes išsiuntėme JAV versijos pagrindinę plokštę ir dalinę kitos šalies versiją.

4.Pls pasirinkite greitąjį pristatymą, jei skubiai, prekė jums bus išsiųsta saugiai ir greičiau.

5. Jei nežinote, kaip įdiegti lentą, pls paprašykite profesionalaus asmens pagalbos įdiegti, ačiū!

Atkreipkite dėmesį :

"IPhone XR XS XS-Max" pagrindinei plokštei nėra "Face ID" pagrindinės plokštės, kai ją įdiegėte, reikia dar kartą atnaujinti sistemą, kuri galėtų naudoti fotoaparato funkciją.

"IPhone X / XR / XS / XS-Msx / 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / 12 / 12Mini / 12Pro / 12Pro Max /13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max" pagrindinė plokštė su "Face ID" , kai diegiate, pls Nelieskite fotoaparato objektyvo, vieną kartą palieskite jį, kuris sugadins "Face ID" funkciją, ačiū !!

Montavimo klausimai:

1. Akumuliatoriaus efektyvumas yra mažesnis nei 90%. Lengva turėti automatinį paleidimą iš naujo / automatinį išjungimą / kalorijų kiekį. 2.7/7P/8/8P/8X turi atitikti vibraciją. Jei nėra vibracijos pirštų atspaudų, nėra prisilietimo. Nekokybiška problema yra vibracijos neatitikimas. 3.7P/8P turi atitikti ekraną.Jei nėra atitikmens, nebus prisilietimo arba prisilietimo. 4. Diegdami pirmiausia įdiekite pagrindinę plokštę ir kitus priedus , tada įdėkite akumuliatorių, kitaip jis lengvai sudegins pagrindinę plokštę ar ekraną. 5. Diegdami aukščiau X modelio pagrindinę plokštę, nelieskite taškų matricos refraktoriaus (veido atpažinimo) po įjungimo, kitaip jis negalės atpažinti veido. 6. Montuodami, Pls naudokite teisingus varžtus, kad montuotumėte, nes varžtai turi ilgus ir trumpus skirtingus, jei jie neteisingi, tai sukels juodą ekraną ir pirštų atspaudai neveiks.

Produkto ekranas:

Mokėjimas ir pristatymas:

Dėl kiekvienos šalies mokesčių politika yra skirtinga . Už visus importo mokesčius ar rinkliavas atsako pirkėjas. Jei pakuotė negali būti pristatyta dėl pirkėjo priežasties (įskaitant atsisakymą pasirašyti), pirkėjas turėtų sau leisti visas papildomas išlaidas!

1.Mes priimame mokėjimus per "www.yourehome.lt ESCROW

" 2.Apmokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo užsakymo pateikimo.

3. Jei negalite atsiskaityti iš karto po aukciono pabaigos, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

4.100% visų pristatytų produktų bus išbandyti prieš išsiunčiant, ir mes garantuojame, kad visi mūsų produktai, kuriuos gausite, veiks gerai.

5. Šiuo metu siunčiame į pasaulio šalis. Išskyrus APO / FPO, naudojant patikimas trečiųjų šalių kurjerių paslaugas.

6.Per kiek laiko gaunu užsakymus.

7. Laikas, per kurį gaunamas jūsų užsakymas, priklauso nuo 2 veiksnių: pasirinkto pristatymo būdo ir užsakymo įvykdymo laikotarpio. Atkreipkite dėmesį, kad mes darome viską, kad įsitikintume, jog užsakymą gausite laiku. Žemiau pateikiamas numatomas laikotarpis.

Pristatymo būdas:

Žemiau pateikiamos mūsų bendradarbiaujančios logistikos įmonės ir numatomi laikotarpiai. Tranzito laikas skiriasi priklausomai nuo to, kur esate.

Pls atkreipkite dėmesį į tai: "Express" siuntimas nepriima pašto dėžutės adreso, todėl, pls pateikite savo išsamų adresą kuo greičiau, be to, prieš siųsdami patikrinkite savo adresą, kai pasirenkate greitąjį pristatymą, jei jūsų adresas yra atoki sritis, nuotolines išlaidas padengia pirkėjas arba galite pakeisti kitą adresą, kuris nepriklauso nuotoliniam siuntimui.

Pristatymo būdas Numatomas laikas

DHL 3 ~ 7dienos

FEDEX 3~7dienos

UPS 3 ~ 7dienos

EMS 8 ~ 12dienos

Supersaver (iki 2 kg)Kinija po 20 ~ 30 dienų

Supersaver (iki 2 kg)HKpost 20 ~ 30 dienų

Mes neatsakome už vėlavimus ar kitas problemas, už kurias atsako siuntimo tarnyba. Bet mes padėsime jums sekti paketą, kol gausite.

Apie garantiją:

1.Produktai yra aukščiausios kokybės, todėl, jei nesate patenkinti įsigyta preke, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda. Kaip galima greičiau. Mes galėsime jums padėti grąžinti ir grąžinti pinigus, atsižvelgiant į prekės būklę.

2.Jei prekės, kurias gavote, nėra tokios, kaip aprašyta. Praneškite mums ir atsiųskite mums atgal per 7 dienas, kad grąžintumėte pinigus. Pinigus grąžinsime per savaitę nuo grąžinamų prekių gavimo.

3. Visiems savo gaminiams suteikiame 3 mėnesių garantiją. Visos prekės turi būti grąžintos originalios būklės

Atkreipkite dėmesį, kad šie elementai nėra garantuoti:

1). Daiktai be mūsų lipduko ar originalios pakuotės (ant kiekvienos mūsų pagrindinės plokštės yra įmonės antspaudas).

2). Prekės, kurios nebuvo išsiųstos iš mūsų

3). Pagrindinė plokštė yra dirbtinai sugadinta, pavyzdžiui: kritimas sulaužytas / laistytas / trūksta / trūksta privačios priežiūros ir kt.

Pastaba:Klientas turėtų padengti prekių siuntimo atgal išlaidas, mes sumokėsime už siuntimą iš naujo.

4).dėl garantijos pagrindinės plokštės, prieš grįžtant atgal, ji turi būti ištrinta ID paskyra.

Atsiliepimus:

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų galutinis tikslas, o jūsų atsiliepimai gali paskatinti mus eiti toliau.

Papildoma Informacija

Origin

Mainland China

ID Account

NO ID Account

Face ID Function

With/NO Face ID

Capacity

128GB/ 256GB/512GB

Original Place

Shenzhen Guangdong China(mainland)

Quality

High quality

QC

Full QC Tested

Compatible Model

for iphone 13 pro motherboard

Compatible Brand

Apple iPhones

Support update

YES

Product Situation

In Stock

Model Number

for moible motherboard

Brand Name

PLTDP

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5