Aprašymas

skirta "Motorola Moto G31" / "G41 / G71" LCD ekranui.

Visi LCD mes jį išbandysime prieš išsiųsdami, patvirtinsime, kad jis yra aukščiausios kokybės.

Rinkoje yra daug kokybiškų LCD ekranų, pažadame, kad mūsų skystųjų kristalų ekranas yra be jokių negyvų pikselių, įbrėžimų.

Daug atsargų, išsiųsime per 24 darbo valandas.

K: Koks modelis yra suderinamas?

A: Tai IPS LCD ekranas, tinkantis "Motorola Moto G31 / G41 / G71

" Klausimas: Koks skirtumas tarp rėmo ir be rėmo?

A: "Su rėmeliu" reiškia, kad lcd ekraną su viduriniu rėmeliu įdiegsime su jumis, tada jums nereikia išimti seno vidurinio rėmelio, kad įdiegtumėte su LCD ekranu be rėmelio, jums lengviau įdiegti LCD.Jei neturite jokios patirties pakeisti LCD, siūlome paprašyti pagalbos vietinėje remonto parduotuvėje.

K: Ką turėčiau daryti, kai gaunu paketą?

A:

* Išpakuojant pakuotę būtina ir svarbu nufilmuoti vaizdo įrašą, ir tai bus tinkamas įrodymas, kai gausite pažeistus lcd.

* Taip pat svarbu, kad prieš įdiegdami į savo mobilųjį telefoną išbandytumėte skystųjų kristalų ekraną ir nufilmuotumėte vaizdo įrašą, kai kyla kokių nors problemų, susisiekite su mumis laiku, lcd ekraną galime pakeisti nemokamai. Jei įdiegėte savo telefone, jį pašalinti nėra lengva, kai jį pašalinate, jį lengva sulaužyti.

Klausimas: Ar ji palaiko didmeninę prekybą?

A: Taip, mes norime turėti ilgalaikį bendradarbiavimą su jumis, jei esate didmeninis klientas, kviečiame paklausti mūsų geriausios kainos, pažadame, produkto kaina ir logistikos kainos bus geriausios.

1 * skirtas "Motorola Moto G31 / 71 / G41" LCD ekranui

1 * 6vnt Įrankiai

1*1 popieriaus klijai

Jei esate patenkinti mūsų daiktais, tiesiog pateikite mums penkių žvaigždučių teigiamą atsiliepimą (atsiliepimuose nereikia rodyti nuotraukų)

1.No šiame sąraše pateikiamos instrukcijos 2. Tai nėra lengvas darbas tiems, kurie neturi jokios patirties.

3. Mes nebūsime atsakingi už jokią žalą jūsų mobiliajam telefonui / mobiliajam telefonui, kurią galite padaryti keisdami atsargines dalis

4. Išpakuojant pakuotę būtina ir svarbu nufilmuoti vaizdo įrašą, ir tai bus tinkamas įrodymas, kai gausite pažeistus LCD. Jei negalite pateikti vaizdo įrašo, negalėjome patikėti, kad jis sugadintas perduodant, ir neatsakysime už jokius žalos atvejus.

Jūsų pasirinkimu galėsime juos išsiųsti per DHL, UPS, FEDEX, EMS, www.yourehome.lt Standard Shipping. Arba mes galime jums pasiūlyti ekonomiškiausią ir saugiausią pristatymo būdą.Mūsų tikslas yra, kad jūsų užsakymas jus pasiektų geriausiu jums patinkančiu būdu.

* DHL, UPS ir "Fedex" paprastai užtrunka 7–10 dienų, kol jus pasiekia.

* EMS paprastai jus pasiekia per 10–15 dienų.

* Wuyou oro paštas paprastai pasiekia visą pasaulį per 15-30 dienų

Mes negalime pristatyti į "P.O Box" ir negalime pristatyti be jūsų kontaktinio telefono numerio. Norėdami įsitikinti, kad telefonas ir adresas, kurį palikote, yra dešinėje, pristatysime tik tuo adresu, kurį palikote "www.yourehome.lt" sistemoje.

1. Kiekvienas produktas bus išbandytas prieš pristatymą, naudojant specialius instrumentus ar pagrindines lentas, kad būtų užtikrintas veikimas.

2. Visi produktai, išbandyti prieš išsiunčiant, prašome informuoti mus PER 3 DIENAS nuo siuntinio gavimo, jei esate nepatenkinti produktais (turi būti pateikta tikra nuotrauka ir kiti įrodymai), tada mes pasiūlysime pakeitimą / grąžinimą, jei produktai nėra tokie, kaip aprašyta.

3. Jei prekė yra jūsų prossesija daugiau nei 7 dienas, ji laikoma naudota /naudota , mes pasiūlysime pakeitimo paslaugą tik tada, kai gausime jūsų grąžinamą prekę.

Papildoma Informacija

Model Number

For Motorola Moto G31/G41/G71

Display Resolution

1520X720

Origin

Mainland China

Compatible Brand

MOTOROLA

QC

Test the LCD before shipment

Touch Screen Type

Capacitive Screen

Size

6.4 inches, 98.9 cm2 (~82.7% screen-to-body ratio)

LCD Kit

Yes

Type

LCD & Touch Screen Digitizer, AMOLED

Brand Name

ZHZ

Resolution

1080 x 2400 pixels, 20

Material

IPS

Screen

> 3"

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5