Aprašymas

Apie šį produktą Apie šį elementą skaitykite:

* PLATUS PRITAIKYMAS : Pakuotėje yra 1 pora veidrodžių su mėlynu (baltu) objektyvu. Universalūs motociklų veidrodžiai puikiai tinka daugumai motociklų

markių Motociklų veidrodžiai Juoda tinka Cruiser Chopper Touring Street Naked Road Bike Scooter Moped

* PUIKI IŠVAIZDA - Lygus veidrodėlių stilius ir motociklų galinio vaizdo veidrodžių aliuminis suteikia jūsų dviračiui agresyvų ir laukinį toną.

* CLEAR VISION - Motociklo veidrodėlis pritaikytas Balto skaidraus stiklo objektyvas, suteikia aukštos raiškos ir platesnio kampo matymą tiek dieną, tiek naktį, lengvai matant artėjančius automobilius ir kliūtis.

* 360 LAIPSNIŲ REGULIUOJAMAS - Motociklo veidrodžiai leidžia laisvai reguliuoti aukštyn ir žemyn arba kairėn ir dešinėn, kad būtų užtikrintas geriausias galinio vaizdo matymas.Patogu, viena vertus, peržiūrėti už jūsų esantį turinį ir, kita vertus, peržiūrėti turinį galiniuose trijuose ketvirtadaliuose jūsų vaizdo.

* DIEGIMO PRANEŠIMAS - Tai yra antrinės rinkos dalys, bet taip pat OEM motociklo galinio vaizdo veidrodis, jis yra mažesnis nei atsarginis. JPM vertina kiekvieno kliento apsipirkimo patirtį, todėl teikiame techninę pagalbą. Jei produkto įdiegimas ar kokybė turi kokių nors problemų, susisiekite su mumis spustelėdami "Kalbėtis dabar" šalia "Alibaba" lango.

Papildoma Informacija

Origin

Mainland China

Item Width

12.5cm

Item Type

Side Mirrors & Accessories

Item Length

18cm

Item Weight

0.65kg

Material Type

Plastic

Item Height

6cm

Model Name

JP-2816

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5