Aprašymas

Siūlome nuolaidą dideliam kiekiui. Kviečiame susisiekti su mumis!

1. Lengva valyti: mažiau jaudinkitės dėl užsikimšimo ir sunkaus valymo. Šis daugkartinio naudojimo "Nespresso" kapsulės rinkinys yra lengviausiai valomas ir geriausiai taupo laiką. Nuplaukite purškimo galvute arba lengvai nuvalykite tekančiu vandeniu iš čiaupo.

2. Ekologiškas ir daugkartinio naudojimo: skirtingai nuo kitų tipų daugkartinio naudojimo "Nespresso" kapsulių, kurios lengvai suyra nuo pakartotinio naudojimo, mūsų pakartotinai užpildomi ankštys "Nespresso" aparatams yra pagamintos iš aukščiausios kokybės 304 maistinio nerūdijančio plieno, kuris neiškrenta ir lengvai neužsikemša.

3. Tiesiog išgriebkite 5-6 gramus mėgstamo smulkiai malto espreso ir užspauskite mūsų šaukštu. Uždėkite ant folijos dangčio ir būsite pasiruošę nuostabiam užvirinimui.

4. Mūsų daugkartinio naudojimo ankštys, suderinamos su dauguma "Nespresso" linijų, yra sukurtos taip, kad būtų tvirtos ir labai funkcionalios, padedančios išgerti kavą nesijaudinant dėl prastos kokybės ir silpno skonio.

Puiki dovana kavos mėgėjams, lengva ir ekonomiška

Nerūdijančio plieno medžiaga, saugi, netoksiška, aplinkos apsauga, gali būti naudojama pakartotinai, be papildomų atliekų

Su 400vnt folijos dangteliu, folijos dangteliai yra lipnūs, kiekvieną foliją reikia naudoti tik vieną kartą. Tiesiog užklijuokite jį ant "Nespresso" kapsulės viršaus.

Suderinamas su "Nespresso" serijos modeliais: "U&Umilk", "Lattissima" ir "Lattissma", "Inissia", "Pixe", "CitiZ" ir "CitiZ Milk", "Gran Maestria&Maestria", "Concept", "Le Cube"

Medžiaga: nerūdijantis plienas + aliuminio folija

spalva: kaip parodyta

Pakuote sudaro:

4 x kavos kapsulė

400 x aliuminio folijos dangtelio lipdukas

4 x šaukštas

4 x šepetys

Tik aukščiau nurodytas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Papildoma Informacija

Origin

Mainland China

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5