Aprašymas

Items Pavadinimas : AB Grey Clear Plated Flat Crystal Rondelle Beads Wheel Faceted Glass Loose Beads for Jewelry Making DIY Bracelet 15" 3 4 6 8mm Dydis: 3mm 4mm 6mm 6mm 8mm Ilgis: 15inch Viena sruoga apie 36-38cm Kiekis: 3mm 129pcs karoliukai viena sruoga 4mm 135pcs karoliukai viena sruoga 6mm 90pcs karoliukai viena sruoga 8mm 68pc karoliukai viena sruoga viena sruoga ( Kadangi mes esame gamyklos masinė gamyba, Taigi mes sakome, kad galimi mažiausi karoliukai vienoje sruogoje, mūsų siunčiamas produktas perduos tik numerius.Užsisakykite pakankamai kiekio, kad išvengtumėte skirtingų partijų spalvų skirtumo) Pristatymo pastaba: 1.Jei užsakymo vertė viršija 5 USD, prekės bus nemokamai pristatomos per "China Post" registruotą oro paštą arba "Epackt" (tik JAV) 2.Jei užsakymo vertė yra mažesnė nei 5 USD, prekės bus nemokamai pristatomos per "China Post Ordinary Small Packet Plus",& "www.yourehome.lt Save Shipping". 3. Jei užsakymo vertė viršija 150 USD, prekės bus nemokamai pristatomos per DHL, EMS, Fedex, TNT greitąjį pristatymą. 4. Mes priimame "DropShipping", jei jus domina, susisiekite su manimi. Elemento nuotraukų rodymas

Apie produktus ◆Kokybė garantuota - visi mūsų produktai bus daug kartų patikrinti prieš parduodant. ◆ Papuošalų nuotraukos------Visos mūsų nuotraukos yra tikros fotografijos demonstravimas. ◆ Spalvų skirtumas------Dėl skirtumo tarp skirtingų ekranų yra tam tikras spalvų skirtumas. ◆Dydžio aprašymas-----Mūsų produkto dydis matuojamas rankiniu būdu, dėl skirtingų matavimo metodų ir matavimo vienetų matavimo dydis yra paklaida. Kaip įsigyti 1 veiksmas: naršykite produktus mūsų parduotuvėje. Žingsnis 2: Pasirinkite jus dominančius produktus ir pridėkite juos prie pirkinių krepšelio.Žingsnis 3: Spustelėkite Tęsti apsipirkimą.4 veiksmas: peržiūrėkite pirkinių krepšelį ir patikrinkite visų produktų kiekį. Žingsnis 5: Spustelėkite PIRKTI DABAR ir pasirinkite tinkamą pristatymo būdą. Žingsnis 6: Apmokėkite užsakymą tinkamu mokėjimo būdu.Apie užsakymus ◆Apie atsargas: Vienu metu gaminame tik tam tikrą kiekį produktų, o "www.yourehome.lt" sistema sumažins atsargų kiekį po to, kai užsakymas bus sumokėtas. Norėdami įsitikinti, kad galite nusipirkti jums patinkančių produktų ir išvengti produktų išpardavimo, atlikdami užsakymus mokėjimą atlikite greičiau. Tada sandėlio darbuotojai gali paruošti jūsų paketą anksčiau ir išsiųsti laiku. ◆Apie užsakymo informaciją: jei klientai atsitiktinai užpildo neteisingą adreso informaciją arba jiems nepatinka užsakyti produktai, jie nori pakeisti į kitus produktus. Galite išsiųsti pranešimą, kad praneštumėte užsakymo puslapyje PRIEŠ MOKĖJIMĄ.1 grąžinimo politika) Jei norite grąžinti ar pakeisti prekes, susisiekite su mumis per 7 dienas nuo prekių gavimo. 2) Mes neatsakome už jokią žalą po naudojimo ar dėl vandens žalos. 3)Grąžinami produktai turėtų būti išlaikyti pradinės būklės. 4) Pirkėjo pareiga yra sumokėti grąžinimo siuntimo išlaidas. Kaip grąžinti Žingsnis 1: Susisiekite su mumis el. paštu arba pranešimų centru. Žingsnis 2: Pateikite kuo daugiau informacijos apie problemą. 3 žingsnis: Bus išduotas leidimas grąžinti prekę. Žingsnis 4: Grąžinkite prekę sutartam keitimui ar pinigų grąžinimui. Pastaba: Pirkėjo pareiga yra sumokėti grąžinimo siuntimo išlaidas.

Jūsų klientų pasitenkinimas ir teigiami atsiliepimai mums yra labai svarbūs, palikite mums teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes, jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis.

Jei turite kokių nors problemų, nedvejodami pirmiausia susisiekite su mumis prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.mes padarysime viską, kad išspręstume jūsų problemas ir suteiktume geriausią klientų aptarnavimą po pardavimo.

Papildoma Informacija

Quantity

About 129pcs 135pcs 90pcs 68pcs

Model Number

HP0220

Outer Diameter

8mm

Item Type

Beads

Style

Wholesale, Free Shipping

Fine or Fashion

Fashion

Metal Type

NONE

Brand Name

GMB724

Item Weight

5g-30g

Length

15"Inches/Strand

Origin

Mainland China

Item Shape

ROUND SHAPE

Fit

Beads For Jewelry Making DIY Bracelet Pendant Necklace Material

Size

3mm 4mm 6mm 8mm

Jewelry Type 3

Loose Spacer beads

Jewelry Type 1

Charms Bracelet, Accessories

Stone Name

AB Grey Clear Plated Flat

Material

glass

Jewelry Type 4

Handmade by hand DIY Bead

Jewelry Type 2

Beads for jewelry making

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5