Aprašymas

Didelis atsparumas karščiui: silikoninis puodo rankenos dangtelis, šilumos pagalbinė rankena striukė-ketaus keptuvės rankenos dangtelis pagamintas iš aukštos kokybės, patvaraus ir karščiui atsparaus silikono, kuris apsaugo jūsų rankas nuo aukštos temperatūros nudegimų. Didelis karščiui atsparus silikonas apsaugo rankas iki 475 laipsnių pagal Farenheitą / 250 laipsnių Celsijaus

Tinka keliems dydžiams: Pagalbinis puodo laikiklis yra atviras iš abiejų pusių, tinka kelių ilgių rankenoms. Tinka daugumai tradicinių ketaus keptuvių / keptuvių pagalbinių rankenų ir dvigubų rankenų keptuvių, tokių kaip ketaus keptuvės ir emaliuoti kepimo indai. Silikoninis pagalbinis rankenos laikiklis puikiai tinka viskam, pradedant variniais puodais ir baigiant ketaus keptuvėmis, pakeičiant tradicinius puodų laikiklius ir orkaitės pirštines.

Patogus rankos pojūtis: lengvai laikomas silikoninis pagalbinės rankenos laikiklis. Karštos rankenos dangčio rėmas yra arti jūsų ketaus keptuvės.Specialiai sukurtas raštas yra neslystanti tekstūra. Vidinis silikoninis rankenos šonkaulis yra saugesnis perkeliant sunkias karštas keptuves ir gali veiksmingai užkirsti kelią kritimui.

[Patogus saugojimas] Kabliuko dizainas yra patogus pakabinti ir sutaupyti vietos. Lengva užsidėti ir nusiimti. Jį galima valyti indaplovėje ir laikyti švarioje ir sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių. Šis puodo rankenos dangtis yra puikus virtuvės aksesuaras tradiciniams puodų laikikliams ir ketaus keptuvėms.

spalva: raudona

Medžiaga: silikonas

dydis: 10x4x2cm

Pakuote sudaro:

8 x puodo ausies spaustukas

Pastaba: Nenaudokite karšto puodo rankenos dangčio, kai liečiate atvirą liepsną. Nedėkite šio ketaus rankenos dangtelio į orkaitę. Prieš įdėdami į karštą orkaitę, silikoninio ketaus rankenos laikiklio dangtelį reikia nuimti. Nenaudokite aukštesnėje nei 250 laipsnių Celsijaus / 475 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje.

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Papildoma Informacija

Material

Silicone

Origin

Mainland China

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5