Aprašymas

Skaitmeninis laikmatis su dideliu ekranu ir 3 mygtukais, labai lengvai skaitomas ir nustatomas.

Atminties nustatymai: Jums nereikia kiekvieną kartą nustatyti atgalinės atskaitos laiko, jis prisimins jūsų paskutinį kartą, tereikia paspausti mygtuką "ST/SP".

Klasės laikmatis turi tvirtą magnetinį nugaros 2.0 ištraukiamą laikiklį ir kabliuką, kurį galima pastatyti įvairiose vietose, tokiose kaip stalai, lentos, sausos trynimo lentos ir kt., Atlaisvinant rankas ir padarant daiktus patogesnius.

Paspauskite šoninį nutildymo mygtuką, kad įjungtumėte nutildymo režimą. Kai darbalaukio atgalinis skaičiavimas pasiekia 00:00, vaizdinis laikmatis turi atitinkamus garsinio signalo priminimus ir indikatoriaus lemputės priminimus abiejuose darbo režimuose, todėl jis gali užtikrinti geresnį našumą skirtingais scenarijais.

Paslaugos: ilgai paspauskite mygtuką ilgiau nei 2 sekundes, kad greitai pereitumėte į priekį, puikiai tinka klasės ir užklasinei veiklai, suteikdami puikų atgalinį / atgalinį skaičiavimą mokytojams ir vaikams.

Spalva: juoda & Geltona

Medžiaga: plastikas

Dydis: 62x63x24mm

Pakuote sudaro:

2 * Plokštelės laikmatis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Papildoma Informacija

Origin

Mainland China

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5