Aprašymas

Aprašymas:

Galinio vaizdo veidrodžio telefono lopšį galima pasukti 360 laipsnių kampu ir laisvai reguliuoti bet kokiu žiūrėjimo kampu, kurio reikia norint mėgautis geriausia vairavimo patirtimi. Mobiliojo telefono laikiklis naudoja ištraukiamą keturių nagų dizainą, kad tvirtai laikytų telefoną greitkelyje ar nelygiame kalnų kelyje.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Rearview Car Phone Mount

Spalva: Juoda

Medžiaga: ABS

Įtraukiamas ilgis: 26-33 cm / 10.2-13inch

Pakuočių sąrašas: galinio vaizdo automobilio telefono laikiklis*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Praktiškas automobilio laikiklis: Galinio vaizdo veidrodžio telefono laikiklis yra praktiškas. Modeliai yra universalūs, gali būti dedami pagal valią ir laisvai reguliuoti kampą. Telefono skambučiai ir GPS navigacija yra patogesni.

2.Stabilus pagrindas: Automobilinis telefono laikiklis turi stabilų pagrindą su keturių žandikaulių užspaudimo dizainu, kuris gali tvirtai laikyti mobilųjį telefoną vietoje, neleisdamas jam nukristi ir yra gerai subalansuotas

3. Patogus naudoti: Galinio vaizdo veidrodžio telefono laikiklis yra pritvirtintas prie automobilio veidrodžio ir lygus su juo, kad jūsų akys visada būtų kelyje. Jame yra automatinis užspaudimas, kai jūsų mobilusis telefonas yra įdėtas.

4. Patogi vairavimo patirtis: Galinio vaizdo veidrodžio telefono lopšys yra labai patogus vairuoti. Tai puikiai tinka vairuotojui ir antrajam pilotui žiūrėti navigaciją, žiūrėti vaizdo įrašus ar įrašyti vaizdo įrašus.

5. Pasirinkta medžiaga: Automobilio telefono laikiklis yra patvarus su pasirinkta ABS medžiaga, suapvalintu dizainu. Jis yra lengvas, stiprus, madingas, universalus ir tvirtai laiko jūsų prietaisą.

Papildoma Informacija

Origin

Mainland China

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5