Aprašymas

Baisus sezonas jau beveik čia pat! Pakelkite savo krepšį ar automobilio veidrodėlį su šiuo mieliausiu vaiduokliu ir moliūgu.

1. Gražiai rankų darbo, šis žavingas automobilio žavesys yra puikus būdas pridėti šiek tiek Helovino šventinės nuojautos į kasdienę kelionę į darbą ir atgal.

2. Helovino automobilio ornamento nėrimo moliūgas ir automobilio vaiduoklio pakabukas automobilio veidrodžio apmušalų priedams, rankomis megztas veidrodėlių žavesys

3. Kai pavargote nuo vairavimo, tiesiog pažiūrėkite į tai ir nuovargis praeis. Arba, kai jus vargina kamščiai, tai leis jums pajusti palengvėjimą! Jis taip pat gali būti naudojamas papuošti kitas jūsų namų vietas, pasirinkti jį kaip automobilio apdailą arba kaip dovaną draugams ir šeimos nariams, jis bus puikus, niekada jūsų nenuvils.

4. Helovino automobilio ornamento nėrimo moliūgas ir automobilio vaiduoklio pakabukas automobilio veidrodžio apmušalų priedams, rankomis megzto veidrodžio žavesys

5. Lengvas montavimas: Mieli daiktai užbaigiami atviru laidu, kad būtų lengva montuoti. Lengva įdiegti. Jums tiesiog reikia sureguliuoti aukštį pagal faktinį ilgį, apvynioti jį arba susieti mazgą.

6. Helovino automobilio ornamento nėrimo moliūgas ir automobilio vaiduoklio pakabukas automobilio veidrodžio apmušalų priedams, rankomis megztas veidrodėlių žavesys

7. Šis mielas moliūgas ir vaiduoklis yra pagamintas iš akrilo verpalų ir įdarytas poliesterio pluoštu. Moliūgas yra maždaug 1,7 colio skersmens, o vaiduoklis yra maždaug 2 colių skersmens. Sulankstytos virvės ilgis yra apie 6,5 colio.

8. Helovino automobilio ornamento nėrimo moliūgas ir automobilio vaiduoklis pakabukas automobilio veidrodžio apmušalų priedams, rankomis megztas veidrodžio žavesys (1) : Automobiliai

Specifikacijos

Medžiaga: akriliniai verpalai, įdaryti poliesterio pluoštu

Dydis: kaip parodyta

Komplektą sudaro:

1vnt * automobilio pakabukas

Ačiū už dėmesį, galite susisiekti su mumis, kad gautumėte daugiau informacijos apie prekes. Jei jums reikia daugiau šios prekės, galite susisiekti su mumis.mes suteiksime jums geriausią kainą. Palikite savo žinutę!

Papildoma Informacija

Item Weight

15g

Origin

Mainland China

Main Material

Acrylic

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5