Aprašymas

Ženklelių taškai:

1. Guvus ir mielas: ši anties automobilio prietaisų skydelio dekoracija yra žaismingas ir mielas jūsų transporto priemonės priedas. Jis turi laimingą anties dizainą, kuris privers jus šypsotis kiekvieną kartą, kai pažvelgsite į jį.

2.Patrauklus dizainas: Anties automobilio prietaisų skydelio dekoracijos turi gražią išvaizdą, kuri padarys jūsų automobilį elegantiškesnį ir žavingesnį. Galite įdėti juos į savo automobilio prietaisų skydelį, galinio vaizdo veidrodėlį ar bet kur, kur norite.

3. Patvarus ir neišblukęs: Pagaminta iš natūralios dervos, ši anties automobilio prietaisų skydelio apdaila yra lengva, bekvapė ir atspari aukštai temperatūrai. Laikui bėgant jis neišbluks ir neskilinės, o jūsų automobilio salonui suteiks žavesio.

4. Platus pritaikymas: Ši anties automobilio prietaisų skydelio dekoracija yra mielas ir linksmas jūsų automobilio, miegamojo, namų ar stalo priedas.jūsų kelionės kompanionas, draugas jūsų darbo vietai ar dovana kam nors ypatingam

5.Fun ir miela dovana: Ši anties automobilio prietaisų skydelio dekoracija praskaidrins jūsų vairavimo patirtį žavingu dizainu ir linksmomis spalvomis. Tai puiki dovana jūsų draugui, vaikinui ar vyrui, kuris myli antis ar gyvūnus.

Aprašymas:

Suteikite savo automobiliui žaismingų pramogų su šiomis animacinių filmų anties automobilio prietaisų skydelio dekoracijomis. Pagamintos iš aukštos kokybės, bekvapių medžiagų, šios antys praskaidrins bet kokią kelionę. Šios antys, puikiai tinkančios dovanoti sutuoktiniui ar vyrui, yra puikus būdas pridėti šiek tiek asmeniškumo jūsų važiavimui.

Specifikacijos:

Pavadinimas: car ducks for dashboard

Produkto pakuotės dydis: 6 * 7,5 * 6 cm / 2,36 * 2,95 * 2,36 colių

Gaminio svoris: 55g

Sąrašas:

1 x Duck automobilio prietaisų skydelio dekoracijos

Papildoma Informacija

Item Weight

55g

Origin

Mainland China

Main Material

COTTON

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5