Aprašymas

Šis bevielis lazdelės vakuumas yra būtinas, kad būtų galima lengvai valyti. Dėl aptakaus rankinio dizaino jį lengva nešiotis ir naudoti universaliam valymui, o galinga baterija užtikrina, kad nereikėtų dažnai įkrauti. Laikykite savo namus tvarkingus naudodami šį universalų vakuumą.

Spalva: Balta/Žalia

Medžiaga: ABS + PC

Vakuuminis laipsnis: 8500pa

Darbinė įtampa: 7.4V

galia: 120W

Dulkių puodelio talpa: 700ml

Baterijos talpa: 1200mAh

Įkrovimo laikas: 3.5 valandos

Grynasis svoris: apie 1500g

Pakuotės svoris: apie 1500g

Produkto dydis: 21 * 15 * 11.5 cm

Pakuotės dydis: 21 * 15 * 11.5cm

*Priminimas: dydis ir svoris matuojami rankomis ir yra nedidelių nukrypimų nuo tikrojo

Sąrašas:

šeimininkas*1

Grindų šepečio jungiamasis vamzdis*2

Grindų šepetys*1

Šepetys*1

2in1 plokščia siurbimo mašina*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Cordless Convenience: Dėl neriboto diapazono mūsų belaidis dulkių siurblys kilimui užtikrina lengvą valymą be vargo dėl maitinimo laido. Mėgaukitės belaidžio dizaino laisve ir be vargo atsikratykite nešvarumų ir dulkių nuo bet kokių paviršių.

2.Dulkių šalinimas: mėgaukitės švaresniais namais su mūsų belaidžiu dulkių siurbliu kilimui. Jo stiprus siurbimas ir universali šepetėlio galvutė gali kruopščiai nuvalyti įvairius paviršius, suteikdama puikią valymo galią, kuri lengvai pašalina dulkes, trupinius ar naminių gyvūnėlių plaukus.

3. Platus pritaikymas: Šis belaidis dulkių siurblys kilimui gali lengvai atlikti universalų valymą nuo užsispyrusių dulkių, nušluoti negyvą sanitarijos kampą ir atlikti daugybę funkcijų.

4. Patogus "Lightweigh": sumažinkite rankų ir nugaros naštą naudodami šį belaidį dulkių siurblį kilimui. Lengva nešiotis ir valdyti, galite valyti bet kada ir bet kur be vargo.

5.Ilgai veikianti baterija: Mūsų belaidis dulkių siurblys kilimams turi įmontuotą įkraunamą bateriją, pasižyminčią išskirtiniu ilgaamžiškumu. Atsisveikinkite su dažno įkrovimo rūpesčiu, tuo pačiu pagerindami savo valymo galimybes ir efektyvumą.

Papildoma Informacija

Capacity

500-1000ml

Origin

Mainland China

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5